Кіровоградщина: у вчиненні крадіжки з домоволодіння жительки області викрито її сина

Листопад 23, 2015 | Новини | Переглядів: 1185 | Коментарі: 0

30-річний чоловік, що раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки, наважився на такий вчинок, оскільки сподівався, що його пробачать.

У ніч на 19 листопада з господарського приміщення 52-річної жительки міста Новоукраїнка було викрадено вироби з металу.
- На місце водії виїхала слідчо-оперативна група. Під час опитування односельців потерпілої правоохоронці встановили, що поблизу будинку жінки бачили її родича, який ніс мішок. Це видалося підозрілим, оскільки стало відомо, що вони не спілкуються, до того ж, раніше траплялися випадки, коли чоловік без дозволу забирав речі, продавав їх, а гроші витрачав на алкоголь. У результаті особу було викрито у вчиненні злочину, - повідомив начальник Новоукраїнського відділу поліції Ігор Матвійчук
Підозрюваний пояснив, що знав про відсутність удома сім’ї і вирішив скористатись цим, адже йому були потрібні кошти. Свої дії він усвідомлював, але був упевнений, що родичі не повідомлять у поліцію.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

За матеріалами Новоукраїнського відділу поліції ГУ НП України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool