Кіровоградщина: У Ганнівці відкрили після ремонту Будинок культури

Грудень 05, 2013 | Новини | Переглядів: 1184 | Коментарі: 0

Ремонт Ганнівського сільського Будинку культури, який розрахований на 250 місць, було розпочато у минулому році у рамках обласної програми "Центральний регіон – 2015".

Загальна вартість ремонтних робіт становила близько 700 тисяч гривень, з яких 300 тисяч гривень було виділено з бюджету сільської ради, решта – кошти місцевого соціально відповідального бізнесу – агрофірми "Авангард ЛТД", яке очолює Василь Крамар.
У ході ремонтних робіт у Будинку культури було повністю замінено вікна та двері, утеплено стіни, замінено електропроводку, відремонтовано глядачеву залу та сцену.
У світлому та просторому Будинку культури, як мовиться, не було де яблуку впасти, адже юні ганнівчани підготували для односельців та гостей яскраву концертну програму.
На пам’ять про сьогоднішню подію Андрій Ніколаєнко подарував Ганнівському Будинку культури сучасну оргтехніку.
Не обійшлося і без спілкування місцевих жителів з головою ОДА. Одне з головних питань – стурбованість селян політичними подіями, що останніми днями тривають у Києві.
Андрій Ніколаєнко відзначив, що поважає право прихильників євромайдану на висловлювання своєї позиції, їх прагнення щодо руху України до Європи, адже євроінтеграція залишається ключовим вектором, одним з пріоритетних напрямків нашої держави, який проголосив Президент України. Проте будь-які спроби розхитати, дестабілізувати ситуацію у країні, застосувати силові методи, на думку очільника області, не мають виправдання, адже ситуація у вітчизняній економіці на сьогодні й без того є непростою, а політична нестабільність, будь-які спроби порушити мир та спокій у суспільстві можуть у першу чергу вдарити по економіці.
– Ми сьогодні працюємо над тим, щоб люди мали стабільну роботу, вчасно отримували зарплату, пенсії, почувалися соціально захищеними, щоб безперебійно працювали підприємства та заклади соціальної сфери, щоб у квартирах було тепло – це те, що на сьогодні турбує більшість жителів області, те, що вимагає від влади на місцях Президент. На часі не прапорами на майданах махати, а займатися реальними справами. Ганнівка є гарним тому прикладом: тут живуть працьовиті люди, які роблять все, щоб життя в їх селі стало кращим, – відзначив Андрій Ніколаєнко.

Ремонт Ганнівського сільського Будинку культури, який розрахований на 250 місць, було розпочато у минулому році у рамках обласної програми "Центральний регіон – 2015".
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool