Кіровоградщина: у день виборів міграційною службою надано більше 100 адміністративних послуг

Жовтень 26, 2015 | Новини | Переглядів: 1794 | Коментарі: 0

25 жовтня у день проведення в державі чергових виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів у Кіровоградській області здійснювали прийом громадян з питань надання адміністративних послуг усі територіальні підрозділи Управління Державної міграційної служби.

Мешканці області з 8 до 20 години мали змогу оформити паспорт громадянина України, тимчасове посвідчення громадянина України, отримати раніше оформлений документ, вклеїти фото по досягненню відповідного віку та реалізувати своє громадянське право і взяти участь у виборах.
Протягом дня до районних відділів та секторів міграційної служби області звернулось 5 громадян з питань оформлення паспорта громадянина України, 86 осіб отримали раніше оформлений документ та 12 – щодо вклеювання фотографій по досягненню віку.

УДМС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool