Кіровоградщина: у чоловіка викрали 10 мішків насіння

Грудень 02, 2014 | Новини | Переглядів: 974 | Коментарі: 0

55-річний місцевий житель звернувся Бобринецького РВ УМВС в області. Чоловік повідомив, що до гаража його нежилого домоволодіння проникли зловмисники та викрали близько 10 мішків насіння.

Правоохоронці розпочали пошуки підозрюваних. У ході слідства з’ясувалося, що потерпілий дізнався про цю подію від жінки, яка мешкає поряд з будинком, що йому належить. Вона зателефонувала чоловіку та розповіла, що вночі на сусідському подвір’ї начебто знаходилися сторонні особи.
Коли місцевий житель прийшов перевірити, що сталося, жінка зі своєю родичкою разом з ним оглядали обійстя та співчували знайомому. Таким чином зловмисниці намагалися відвести від себе підозру.
Згодом працівники міліції вийшли на слід крадіїв, що спочатку вдавали з себе випадкових свідків злочину. Насправді, злодійки вночі проникли до гаражного приміщення односельця та викрали звідти понад 30 мішків соняшникового насіння, з яких частину продали у районному центрі, а кошти витратили на власні потреби.
19 мішків краденого насіння правоохоронці вилучили за місцем проживання зловмисниць та повернули власнику.
– За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, – розповів начальник Бобринецького РВ УМВС в області Сергій Ботез. – Наразі вирішується питання щодо обрання стосовно осіб міри запобіжного заходу.

СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool