Кіровоградщина: у Благовіщенському та Гайворонському районі відбулися рейди

Травень 23, 2017 | Новини | Переглядів: 1246 | Коментарі: 0

Фахівці Служби порятунку Кіровоградської області постійно проводять роз’яснювальну роботу з різними категоріями громадян стосовно правил безпечної поведінки у побуті.

Проблема необережності при курінні в ліжку в нетверезому стані, випалювання сухої минулорічної рослинності, сміття, пустощі дітей з вогнем, використання саморобних та несправних електроприладів, систем побутового газопостачання та водонагрівальних пристроїв, несертифікованих побутових приладів, – усі ці фактори є найбільш поширеними причинами пожеж у житловому секторі. Тому бесіди з громадянами рятувальники проводять, враховуючи головні небезпеки, які очікують на людей щодня.

Так, 23 травня відповідна профілактична робота була проведена рятувальниками Благовіщенського та Гайворонського районів. Мешканці населених пунктів згадали прості, але вкрай важливі правила поведінки у побуті, під час відпочинку на природі – у лісових масивах та біля водойм, а також отримали застереження щодо нерозумних дій при виявленні вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни, які останнім часом все частіше трапляються громадянам навіть на власних обійстях.

Фахівці Служби порятунку Кіровоградської області постійно проводять роз’яснювальну роботу з різними категоріями громадян стосовно правил безпечної поведінки у побуті.

Враховуючи, що зовсім скоро школярів очікують літні канікули, рятувальники порадили батькам не залишати дітей без контролю, постійно проводити з ними профілактичні бесіди щодо розважливого ставлення до власної безпеки.

На завершення розмови громадяни отримали тематичні листівки застережного змісту.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool