Кіровоградщина: ЦОПи працюватимуть у святкові дні

Грудень 31, 2013 | Новини | Переглядів: 957 | Коментарі: 0

Для зручності платників та створення комфортних умов при поданні податкової звітності 2, 3, 4 та 6 січня 2014 року Центри обслуговування платників працюватимуть у черговому режимі. Отримати консультаційні послуги буде можна з 9.00 до 16.00.

Вихідними днями будуть лише 1, 5 та 7 січня.
Підрозділи митного оформлення, для яких встановлено цілодобовий режим роботи, усі святкові дні працюватимуть у звичайному режимі.
Митні пости митниць Міндоходів працюватимуть за окремим графіком. Детальну інформацію про роботу постів можна дізнатися в оперативних чергових.
Сервіси Міністерства доходів і зборів працюватимуть цілодобово в режимі інтерактивного автовідповідача.
Для отримання консультацій з питань застосування норм податкового та митного законодавства телефонувати до кол-центру за номером 0-800-501-00-7.
Для скарг на протиправні дії працівників Міністерства та оперативного вирішення суперечливих питань, що виникли у сфері адміністрування податків та під час здійснення митного контролю і митного оформлення, звертатися до „Пульсу” - (044) 284-00-07.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool