Кіровоградщина: троє рибалок, які заблукали на льоду, дісталися до берега завдяки рятувальникам

Лютий 27, 2015 | Новини | Переглядів: 709 | Коментарі: 0

На Кіровоградщині риболовля в останні дні зими для трьох рибалок з Полтавської області ледь не обернулася нещасним випадком.

26 лютого чоловіків не спинило від виходу на лід ні потепління, ні сильний туман. Чоловіки приїхали з м.Комсомольська та вирішили порибалити на Кременчуцькому водосховищі, поблизу с.Нагірне Світловодського району. Близько 20-ї години через темряву і туман вийти до берега вони не змогли, тому одразу зателефонували до Служби порятунку. До місця події негайно вирушив аероглісер «Пегас» та аварійно-рятувальний автомобіль державної пожежно-рятувальної частини №17 У ДСНС в області. На глісері рятувальники обстежували акваторію, а з боку Нагірного чергував автомобіль з увімкненою світловою та звуковою сигналізацією. При цьому рибалки були на постійному телефонному зв’язку з рятувальниками. Через деякий час вони побачили сигнали та завдяки цьому зорієнтувалися та успішно вибралися до берега.
У зв’язку з цим, нагадуємо любителям риболовлі, що вихід на тонку кригу у період міжсезоння може коштувати життя. Не виходьте на лід і у темний період доби, не випробовуйте долю. Бережіть себе!
Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool