Кіровоградщина: триває сезон полювання

Жовтень 03, 2013 | Новини | Переглядів: 969 | Коментарі: 0

Працівники міліції спільно з природоохоронним органами вживають заходів, спрямованих на перевірки дотримання громадянами правил безпеки на полюванні, поводження зі зброєю та наявності необхідних документів.

З моменту відкриття сезону полювання на території області до цих заходів вже було залучено понад 650 працівників органів внутрішніх справ та більше 430 представників громадськості.
Під час проведення спільних рейдів виявлено п’ять випадків порушень правил полювання та один факт порушення зберігання і використання мисливської зброї. У жителя міста Світловодська працівники міліції виявили незареєстровану мисливську гладкоствольну рушницю, з якою він перебував на водоймищі біля одного з сіл району, та склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 190 КУпАП (порушення порядку придбання, зберігання зброї).
Працівники міліції нагадують громадянам – ігнорування заходів безпеки при поводженні з мисливською вогнепальною зброєю може призвести до непоправних наслідків.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool