Кіровоградщина: триває операція «Автобус-2013»

Травень 22, 2013 | Новини | Переглядів: 1001 | Коментарі: 0

З 20 травня по 15 червня 2013 року на території Кіровоградської області проводиться комплекс заходів з профілактики аварійності на пасажирському автомобільному транспорті.

Саме тому 20 травня у приміщенні управління ДАІ УМВС України в Кіровоградській області відбулася робоча нарада керівництва Державтоінспекції та представників компаній-перевізників, на якій було оголошено про початок загальнодержавної операції «Автобус-2013», мета якої – забезпечення безпеки дорожнього руху, протидії злочинності на автотранспорті, зміцнення дисципліни і законності серед особового складу, а також забезпечення безпеки перевезень пасажирів автобусами, особливо під час перевезення організованих груп дітей до місць відпочинку.
Протягом цього періоду працівники Державтоінспекції перевіряють суб’єкти господарювання, які мають ліцензії на право надання послуг з перевезення пасажирів автобусами щодо виконання ними вимог законодавства про автомобільний транспорт. Під час перевірок особливу увагу приділяють питанням діяльності фахівця з безпеки дорожнього руху, зберігання транспортних засобів за місцем стоянки, організації перед рейсового контролю технічного стану автобусів та проведення щозмінного медичного огляду водіїв. Крім того, проводяться інструктажі з водіями транспортних засобів з питань безпечної експлуатації рухомого складу та дотримання ними правил дорожнього руху.
На завершення наради було прийнято рішення про спільну комплексну роботу щодо недопущення порушень на пасажирському транспорті, яке, перш за все, дозволить попередити дорожні пригоди, загибель і травмування людей внаслідок аварій.
Державтоінспекція Кіровоградської області звертається до водіїв автобусів і власників автотранспортних підприємств: пам’ятайте, користуючись саме вашими послугами, сотні людей щоденно довіряють вам своє життя та здоров’я. Не ризикуйте ними – дорога не вибачає помилок.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool