Кіровоградщина: Трагічні наслідки різдвяної вечері

Січень 08, 2014 | Новини | Переглядів: 1042 | Коментарі: 0

Працівники Олександрійського міського відділу міліції оперативно затримали чоловіка, який вдарив ножем господаря, до якого прийшов у гості.

Вночі 7 січня цього року до Олександрійського міського відділу міліції надійшло повідомлення від чергового міської лікарні про те, що до мед закладу каретою швидкої допомоги доставлено 31-річного жителя одного з сіл з діагнозом – проникаюча колото-різана рана грудної клітини. Правоохоронці, які негайно виїхали на місце пригоди, встановили, що тілесні ушкодження потерпілому наніс його 35-річний товариш, який у святковий вечір прийшов до них із дружиною у гості. Під час застілля між чоловіками виникла сварка. Гість, перебуваючи у нетверезому стані, схопив зі столу кухонного ножа та вдарив господаря. Скориставшись тим, що інші гості почали надавати першу допомогу потерпілому, молодик з місця пригоди втік. Однак вже через годину зловмисник був затриманий працівниками міліції.
За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool