Кіровоградщина: товариш родича потерпілого виявся крадієм

Червень 22, 2015 | Новини | Переглядів: 897 | Коментарі: 0

В одному з сіл Новоукраїнського району 20-річний місцевий житель викрав бензопилу з гаража, де розпивав алкоголь у компанії знайомих. Зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні злочину.

До райвідділу міліції звернувся 40-річний житель району з повідомленням про крадіжку. За цим фактом було розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України
У результаті проведення слідчих дій правоохоронці встановили, що напередодні у гаражі чоловіка відпочивав його 18-річний родич зі своїми товаришами. Компанія розпивала алкогольні напої. Після застілля всі розійшлися по домівках. Згодом один зі знайомих повернувся назад, проник до гаражного приміщення та викрав бензопилу.
- За висновком експертизи, вартість викраденого становить понад 1300 гривень, - повідомив начальник Новоукраїнського РВ УМВС в області Ігор Матвійчук.
Зловмисник зізнався у скоєному та повернув бензопилу. Йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, за яке законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

За матеріалами Новоукраїнського РВ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool