Кіровоградщина: сварка -лікарняне ліжко - кримінальна справа

Липень 18, 2012 | Новини | Переглядів: 1226 | Коментарі: 0

У Новомиргородському районі застілля трьох односельців закінчилося госпіталізацією одного із них до лікарні. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

 Медики діагностували у потерпілого переломи кількох ребер та ушкодження легені. Працівники міліції порушили за цим фактом кримінальну справу.
До районного відділу міліції надійшло повідомлення із місцевого медичного закладу про те, що з тілесними ушкодженнями за допомогою звернувся 57-річний житель одного із населених пунктів.
Попередньо правоохоронці встановили, що кілька днів тому потерпілий разом ще з двома місцевими жителями розпивав спиртні напої вдома у одного із них. Згодом між гостями виникла сварка і у хід пішли кулаки. 21-річний чоловік ударив старшого товариша в обличчя. А коли той упав на підлогу, наніс ще кілька ударів ногами по тулубу.
Наразі потерпілий перебуває у лікарні, за фактом нанесення умисних тяжких тілесних ушкоджень порушено кримінальну справу за ст. 121 КК України.
А у Новоукраїнському районі сварка між подружжям призвела до ножового поранення 44-річного чоловіка. Повідомлення про отримання жителем тілесних ушкоджень також надійшло до міліції з районної лікарні. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці з’ясували, що у ході сварки жінка ударила чоловіка ножем в живіт, чим спричинила пошкодження одного із внутрішніх органів.
На даний час вирішується питання про порушення кримінальної справи.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool