Кіровоградщина: «Степограй 2012»

Травень 25, 2012 | Новини | Переглядів: 1443 | Коментарі: 0

Вже незабаром, а саме з 1 по 3 червня 2012 року, в с. Карбівка, Добровеличківського району, відбудеться ювілейний V фестиваль української народної творчості «Степограй 2012».

Протягом квітня – травня цього року тривав конкурсний відбір учасників Фестивалю, за результатами якого було відібрано цікаві колективи та підготовлено насичену та різноманітну програму Фестивалю.
Учасниками першого дня Фестивалю – Дня молоді, стануть як місцеві так і відомі українські гурти. Серед заявлених організаторами учасників гурт «Веселі біоритми» м. Кіровоград, «СУП» смт. Добровеличківка, «Nameless» Ternopil, «AndrosLand i Барда» м. Київ та інші. Хедлайнером цього дня стануть «Абу – Касимові капці» - цікавий гурт зі Львова, що грає «веселий рок».
Вже традиційно - другий день Фестивалю присвячено народній творчості. Гості «Степограю 2012» зможуть насолодитися виступами зразкових хореографічних ансамблів «Надежда» та «Метелиця»; ансамблю народної пісні «Чиста криниця»; зразкових вокальних студій «Антарес» та «Вікторія» та багатьох інших. Надзвичайною подією цього дня стане виступ Національного заслуженого академічного українського народного хору України ім.Г.Г.Верьовки.
Третій день Фестиваль повністю присвячено розвитку родових помість в Україні.
Тож запрошуємо всіх любителів української сучасної та народної пісні, активного відпочинку на природні та надзвичайного автентичного драйву – відвідати V фестиваль української народної творчості «Степограй 2012».


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool