Кіровоградщина: ставок у Гостинному має стати гостинним для людей

Липень 12, 2012 | Новини | Переглядів: 1429 | Коментарі: 0

Знам’янська міжрайонна прокуратура виступає за розірвання з громадянином К. договору оренди ділянки землі водного фонду загальною площею понад 3 га в селі Гостинному. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі прокуратури області

Останній, порушуючи вимоги законодавства, на відстані 2-3 метра від урізу води в межах прибережної захисної смуги, збудував навколо ставка металеву огорожу, обмеживши місцевих жителів у користуванні водоймою.
Будівництво огорожі з бетонних металевих опор здійснено ним без необхідних дозволів. За умовами договору даний громадян не має право здійснювати будь-яке будівництво чи встановлювати споруди на орендованій земельній ділянці. Тобто, господарська діяльність цим громадянином у межах прибережної захисної смуги здійснюється з грубим порушенням чинного законодавства.
На даний час Знам’янським міжрайонним прокурором до Знам’янського міськрайонного суду скеровано позовну заяву в інтересах держави, уповноваженим органом якої виступає Знам’янська районна державна адміністрація щодо розірвання договору оренди водойми.
Принагідно зауважимо, що принципова позиція Знам’янської міжрайонної прокуратури раніше дозволила мешканцям іншого села – Суботці, - як і раніше, безперешкодно, користуватися місцевою водоймою.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool