Кіровоградщина стане центром аграрного життя України?

Серпень 26, 2015 | Новини | Переглядів: 1276 | Коментарі: 0

Кіровоградщина має всі умови для розвитку аграрних форумів всеукраїнського масштабу, таких як "АгроЕкспо". Про це заявив міністр аграрної політики та продовольства України Олексій Павленко в ході свого робочого візиту до Кіровоградської області.

"Звичайно ж, міністерство підтримуватиме і надалі такі агропромислові виставки. Тим більше, що Кіровоградщина має великий потенціал у цьому напрямку," ‒ сказав Олексій Павленко.

Нагадаємо, що Національна агропромислова виставка з польовою демонстрацією техніки та технологій "АгроЕкспо-2015" проходитиме з 1 по 3 жовтня в Кіровограді.

Організаторами виставки виступають: Міністерство аграрної політики та продовольства України, Торгово-промислова палата України,

Федерація роботодавців України, Асоціація підприємств-виробників техніки та обладнання для агропромислового комплексу «Украгромаш», Всеукраїнська громадська організація Українська асоціація аграрних інженерів та Кіровоградська облдержадміністрація.
Детальніше з останніми новинами виставки можна ознайомитися на офіційному сайті ukragroexpo.com, а також у соцмережах.

Ярема Ковалів: Мораторій на промисловий вилов риби - не вирішення проблем рибної галузі
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool