Кіровоградщина стала учасницею Міжнародної агропромислової виставки

Червень 08, 2021 | Новини | Переглядів: 952 | Коментарі: 0

Кіровоградщина долучилась до роботи 33-ї Міжнародної агропромислової виставки AGRO-2021.

Експозиція стартувала сьогодні й проходитиме до 11 червня в Києві. Про це повідомила очільниця Кіровоградської облдержадміністрації Марія Чорна.

«Участь у виставці такого масштабу – це нові можливості та потужні перспективи. Ми з командою доклали всіх зусиль, щоб презентувати нашу область на найвищому рівні. Тож я щиро вболіваю за те, щоб агрокомпанії нашої області змогли налагодити дієвий діалог із асоціаціями та іноземними компаніями. Завдяки цьому Кіровоградщина зможе вийти на нові ринки збуту й гідно заявити про себе в європейських країнах», – прокоментувала Марія Чорна.

Зазначимо, виставка «АГРО-2021» вважається найбільшою як в Україні, так і Східній Європі. Її мета – допомогти учасникам агробізнесу вдосконалити виробництво, впроваджувати інновації, а також презентувати нові продукти в усіх сферах агропромислового комплексу України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool