Кіровоградщина стала ініціатором проведення форумів з аграрних питань в Україні

Червень 11, 2021 | Новини | Переглядів: 904 | Коментарі: 0

Кіровоградщина стала ініціатором запровадження національної ініціативи щодо проведення тематичних форумів, присвячених питанням сільського господарства.

Про це повідомив перший заступник Міністра аграрної політики та продовольства Тарас Висоцький сьогодні, 11 червня.

«Ми вдячні, що Кіровоградщина стала волонтером, першою вийшла з пропозицією і започаткувала традицію з організації аграрних форумів на території нашої країни. Ми бачимо, що ваша область має бажання, готова співпрацювати й взаємодіяти на різних рівнях влади. Дякую керівництву області за ініціативність», - акцентував Тарас Висоцький.

Зі свого боку Марія Чорна наголосила, що умови для розвитку аграрної сфери мають бути комфортними для усіх територій області.

«Хочу подякувати Тарасу Висоцькому за конструктивну розмову. Ми ініціюємо такі заходи, щоб наші громади отримували всі необхідні роз’яснення і могли працювати в рівних умовах. Уряд і Президент України роблять багато кроків, які є важливими для розвитку аграрного напрямку та держави в цілому. Ми маємо ці ініціативи доносити до області та впроваджувати їх», - підсумувала результати спільної наради Марія Чорна. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool