Кіровоградщина: споруди цивільної оборони повернуто державі

Березень 26, 2014 | Новини | Переглядів: 960 | Коментарі: 0

Прокуратура Кіровоградщини вжила заходів до повернення у власність держави незаконно відчужених захисних споруд цивільної оборони.

Зокрема, завдяки втручанню прокуратури Вільшанського району у судовому порядку державі повернуто протирадіаційне укріплення, яке було незаконно привласнене приватною структурою.
Аналогічна робота проведена і прокуратурою м. Олександрії, яка у судовому порядку витребувала з протиправного користування сховище площею 70 кв м.
Як з’ясувалось, вказаний об’єкт цивільної оборони був незаконно реалізований службовими особами ВАТ «Олександрійський завод продтоварів».
Наразі обвинувальний акт стосовно цих службових осіб, які вчинили злочин, передбачений ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) Кримінального кодексу України направлено до суду.
Такі ж заходи щодо недопущення зловживань у вказаній сфері вживали прокурори м. Кіровограда та Новомиргородського району.
Органи прокуратури Кіровоградщини тримають на контролі питання належного обліку та утримання захисних споруд цивільної оборони. Перевірки на вказаному напрямі тривають.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

 

 


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool