Кіровоградщина спортивна

Грудень 09, 2012 | Новини | Переглядів: 988 | Коментарі: 0

Новини спорту коротко

В СДЮШОР-2 відбувся чемпіонат Кіровоградської області з легкої атлетики, в якому взяли участь 18 спортсменів ДЮСШ № 2 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради. Вихованці даної спортивної школи вибороли одну золоту медаль (Чорний Максим став переможцем у стрибках в довжину), 4 срібні та 3 бронзові нагороди.


В м. Южноукраїнськ відбувся ХХІІ Міжнародний легкоатлетичний турнір, присвячений Дню енергетика. Учень ДЮСШ № 2 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради Капінус Дмитро завоював срібну медаль у бігу на 12 км. Тренує спортсмена Політовський В.М.

В м. Харків відбувся фінал Всеукраїнських змагань зі скелелазіння. У змаганнях взяли участь 360 спортсменів із 14 областей України, в т.ч. 4 вихованці ДЮСШ № 1 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради. Учні даної спортивної школи Токар Діана та Каламурза Володимир посіли 7 та 8 місце відповідно. Тренує спортсменів Побережець М.Й.

В м. Алчевськ відбулися матчі вищої ліги чемпіонату України з баскетболу серед чоловічих команд. Баскетбольний клуб «Кіровоград» зустрічався з баскетбольним клубом «Коксохім-Сталь» (м. Алчевськ).
З рахунком 90:76 та 67:59 перемогли алчевські баскетболісти.

В  СДЮШОР «Надія» відбулася спартакіада Кіровоградської області з пауерліфтингу. У змаганні міст команда м. Кіровограда посіла перше місце, а спортсмени ДЮСШ № 2 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради завоювали 3 золоті та 5 срібних нагород. Тренують спортсменів Жуков В.Г та Лиходід Т.М.

В  м. Київ проходив чемпіонат України з кульової стрільби серед спортсменів із ураженням опорно-рухового апарату, в якому взяли участь 80 спортсменів, в т.ч. учень ДЮСШ № 3 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради Черняхович Костянтин. Кіровоградський спортсмен завоював 3 бронзові нагороди. Тренери - заслужений тренер України Ібрагімов І.М. та Ібрагімова О.В.

В м. Олександрія проходив ІІІ Всеукраїнський турнір з боксу, присвячений 69-й річниці визволення міста Олександрія від фашистських загарбників. У змаганнях взяли участь 160 спортсменів з 10 областей України, в т.ч. 10 вихованців ДЮСШ № 1 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради. Вихованці даної спортивної школи вибороли 2 золоті медалі (Солдатов Денис і Куріненко Кирило), 4 срібні та 4 бронзові нагороди. Старший тренер відділення боксу Панченко В.В.

В м. Харків проходив Кубок України з гирьового спорту. У змаганнях взяли участь 182 спортсмени, в т.ч. 3 вихованці ДЮСШ № 1 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради. Учень даної спортивної школи Бондар Денис посів шосте місце у ваговій категорії до 75 кг.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool