Кіровоградщина спортивна

Жовтень 22, 2012 | Новини | Переглядів: 1132 | Коментарі: 0

Новини спорту коротко

15-20 жовтня в м. Вінниці проходив відкритий чемпіонат України з кульової стрільби з пневматичної зброї серед юнаків і дівчат 1992 р.н. і молодших. У змаганнях взяли участь 140 спортсменів з України, Білорусі та Молдови, в т.ч. 6 учнів ДЮСШ № 3 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради. Вихованці даної спортивної школи Ібрагімова Сабіна, Нестеренко Лілія, Яланська Ілона в складі збірної команди м. Кіровограда стали бронзовими призерами змагань. Тренують кіровоградських спортсменів Ібрагімов І.М. та Ібрагімова О.В.

15-21 жовтня в м. Сімферополі проходив міжнародний турнір з боксу пам’яті П.Бенедікта, в якому взяли участь 140 спортсменів з 12 країн. Спортсмен ДЮСШ № 1 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради Авакімян Аслан посів п’яте місце у ваговій категорії до 52 кг, а його одноклубник Авакімян Акоп став восьмим у ваговій категорії до 60 кг. Тренує спортсменів Панченко В.В.

17-21 жовтня в м. Харкові проходив чемпіонат України з велокросу в індивідуальній гонці. У змаганнях взяли участь 70 спортсменів, в т.ч. 12 вихованців ДЮСШ № 1 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради. Учні даної спортивної школи вибороли 2 золоті, 1 срібну та 2 бронзові нагороди, зокрема, Ківа Роман посів перше місце серед чоловіків, Бондаренко Руслан переміг у змаганні юнаків, Пастушенко Ян посів друге місце серед юніорів, Гуцан Олена виборола бронзову нагороду серед жінок, а Хріпта Віталій став третім серед чоловіків.

19-21 жовтня в м. Запоріжжі відбувся всеукраїнський турнір з пляжного волейболу серед юнаків і дівчат 1998 р.н. і молодших. У змаганнях взяли участь 8 команд, в т.ч. 3 команди (6 учнів) ДЮСШ № 3 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради. Команди ДЮСШ № 3 посіли на турнірі перше, друге та третє місця. Тренує спортсменів Кольцова М.В.

20-21 жовтня в СДЮШОР № 2 відбулися ігри обласної спартакіади з гандболу серед юнаків. У змаганні збірних команд міст перемогла команда м. Кіровограда, на другому місці - команда м. Знам’янки, треті – спортсмени м. Олександрії.

21 жовтня на стадіоні «Ікар» відбувся матч чемпіонату дитячо-юнацької футбольної ліги України серед команд І ліги між командами ДЮСШ № 2 (м. Кіровоград) – «Аметист» (м. Олександрія).
Рахунок гри: 1996 р.н. – 0:1, 1998 р.н. – 1:1.

21 жовтня в м. Новоукраїнка відбувся матч першості Кіровоградської області з футболу серед дитячо-юнацьких команд «ДЮСШ 2 (м. Кіровоград) – «ДЮСШ» (м. Новоукраїнка). Рахунок гри: 1998 р.н. – 1:5.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool