Кировоградщина спортивна

Лютий 18, 2013 | Новини | Переглядів: 990 | Коментарі: 0

Новини спорту коротко

В ДЮСШ № 2 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради відбулися ігри ІІІ туру чемпіонату м. Кіровограда з гандболу серед чоловіків. Зустрічалися команди: «Ятрань» - «Спартак» 21:20, «ДЮСШ № 2» - «Буревісник» 29:26.

В м. Суми проходив чемпіонат України з легкої атлетики в закритих приміщеннях серед дорослих і молоді. Учень ДЮСШ № 2 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради Капінус Дмитро посів 12 місце серед дорослих спортсменів і завоював бронзову медаль у змаганні юнаків у бігу на 3,5 км з перешкодами. Тренує спортсмена Політовський В.М.

В м. Херсон відбулися ігри ІІІ туру чемпіонату України з пляжного волейболу в закритих приміщеннях серед юнаків 1998 р.н. У змаганнях брали участь 25 команд. Команди ДЮСШ № 3 відділу фізичної культури та спорту міської ради посіли 5, 13 та 17 місця. Тренує спортсменів Кольцова М.В.

В м. Донецьк відбувся Всеукраїнський турнір з плавання серед спортсменів-інвалідів пам’яті Героя України Смірнова В.С. Учні відділення «Інваспорт» ДЮСШ № 1 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради Румянцев Денис, Муратов Даміан, Аршава Олег, Шмиголь Олександра, Бут-Гусаін Євген, Сахарнацький Костянтин завоювали 11 золотих і 6 срібних нагород. Тренує спортсменів Кузніцова О.А.

В  спортивній залі факультету фізичного виховання Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка відбулися матчі вищої ліги чемпіонату України з баскетболу серед чоловічих команд, у яких БК «Кіровоград» зустрічався з одним із лідерів змагань - баскетбольним клубом «Харцизьк».
З рахунком 81:70 та 82:65 перемогли харцизькі баскетболісти.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool