Кіровоградщина спортивна

Березень 18, 2014 | Новини | Переглядів: 912 | Коментарі: 0

В шаховому клубі «Біла тура» проходив чемпіонат Ленінського району з шахів серед дорослих і юнаків, у якому брали участь 25 шахістів.

У змаганні чоловіків перше місце завоював учень навчально-виховного об'єднання «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 18 – дошкільний навчальний заклад – центр дитячої та юнацької творчості «Надія» Богдан Басько. Срібну медаль завоював контролер ПАТ «Кіровоградобленерго» Володимир Кеванашвілі. Третє місце посів учень навчально-виховного об’єднання «Загальноосвітня школа навчальний заклад І-ІІІ ст. № 17 – центр естетичного виховання «Калинка» Дмитро Литвинюк.
Серед юнаків переміг учень загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4 Градобоєв Данило. Срібну медаль виборов студент машинобудівного коледжу Віктор Ломакін. Третім став учень Бережинської загальноосвітньої школи Дмитро Нечепоренко. Тренує спортсменів Георгій Дубівка.
Переможці й призери змагань нагороджені дипломами відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради.

З 14 по 16 березня в Кривому Розі проходив чемпіонат України зі скелелазіння серед студентів. У змаганнях брали участь 35 спортсменів із семи регіонів України. Кіровоградську область представляли 4 спортсмени – вихованці комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 1 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради», комунального закладу «Кіровоградський обласний центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді» та ФСТ «Динамо».
В командному заліку серед регіонів Кіровоградська область зайняла четверте місце. До десятки сильніших спортсменів України потрапив Сергій Побережець, який посів дев’яте місце. Тренує спортсменів Микола Побережець.

З 14 по 16 березня у Вінниці проходив Всеукраїнський турнір з футболу серед юнаків 2001 р.н., у якому брали участь 6 команд. Учні комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 2 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради» завоювали бронзові нагороди. Тренує футболістів Володимир Терешонок.

16 березня фізкультурно-спортивним товариством «Динамо» спільно з Кіровоградським міським центром фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» було проведено спартакіаду трудових колективів ФСТ «Динамо». У змаганнях з тенісу настільного взяли участь 5 команд.
Перше місце завоювала команда УМНС України в Кіровоградській області. На другому місці представники Кіровоградського кооперативного коледжу економіки і права ім. М.П.Сая. Бронзові медалі завоювала команда УСБУ України в Кіровоградській області. Переможці й призери змагань нагороджені дипломами, медалями та кубками від організаторів змагань.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool