Кіровоградщина спортивна

Вересень 18, 2012 | Новини | Переглядів: 1308 | Коментарі: 0

Новини спорту коротко

15-16 вересня відбувся матч чемпіонату дитячо-юнацької футбольної ліги України серед команд першої ліги між командами ДЮСШ № 2 (м. Кіровоград) – «Зірка» (м. Кіровоград).Рахунок гри: 1996 р.н. – 3:2, 1998 р.н. – 2:0.

Відбувся відкритий Всеукраїнський турнір з боротьби дзюдо серед юнаків і дівчат 1997-1999 р.н. на призи олімпійського чемпіона Сергія Новикова, в якому взяли участь 40 команд (326 спортсменів) із 16 регіонів України, в т.ч. 13 вихованців ДЮСШ № 3 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради.
Учасників змагань привітали: президент обласної федерації дзюдо А.Табалов, начальник управління фізичної культури та спорту обласної державної адміністрації С.Колодяжний, начальник відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради О.Куценко.
Переможці та призери змагань нагороджені дипломами і медалями відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради та цінними подарунками від обласної федерації дзюдо.

Відбувся чемпіонат області з легкої атлетики серед юнаків і дівчат 1994-1995 р.н. і молодших, в якому взяли участь 13 команд (113 спортсменів), в т.ч. 17 вихованців ДЮСШ № 2 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради. Вихованці даної спортивної школи вибороли 3 срібні та 2 бронзові нагороди.
Переможці та призери змагань нагороджені дипломами управління фізичної культури та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації.

Відбулися обласні спортивні ігри з велоспорту серед районів і міст області, в яких взяли участь 8 команд, в т.ч. 27 представників ДЮСШ № 1 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради. Вихованці даної спортивної школи вибороли 4 золоті, 12 срібних та 8 бронзових нагород.
Переможці та призери змагань нагороджені дипломами управління фізичної культури та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації.

В м. Харкові відбувся чемпіонат та Кубок України з велоспорту в гонці крос-кантрі серед спортсменів до 23-х років.
Кіровоградські спортсмени Шевцов Артем і Гуцан Олена стали переможцями Кубку України. В змаганнях чемпіонату України Артем виборов бронзову нагороду, а Олена посіла шосте місце.

Відбувся ІХ міжнародний турнір з греко-римської боротьби, пам'яті чемпіона світу Данила Посунька, в якому взяли участь 18 команд з України, Росії, Білорусі, Молдови, Придністров’я, всього 160 спортсменів, в т.ч. 17 вихованців ДЮСШ № 2, № 3 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради
Учасників змагань привітали: заступник начальника відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради С.Іванов, президент обласної федерації греко-римської боротьби В.Малишок, голова обласного відділення Національного олімпійського комітету України В.Ковальов, майстер спорту СРСР з греко-римської боротьби О.Корнюша.
Спортсмени ДЮСШ № 2, № 3 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради вибороли 5 срібних та 4 бронзові нагороди.
Переможці та призери змагань нагороджені дипломами, медалями, кубками та цінними призами від обласної федерації греко-римської боротьби та народного депутата України С.Березкіна.

Відбувся відкритий чемпіонат області з гандболу серед чоловіків, в якому взяли участь 5 команд (60 спортсменів). Збірна команда м. Кіровограда посіла на турнірі перше місце.
Переможці та призери змагань нагороджені дипломами і медалями відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради та цінними подарунками від спортивного клубу «Ятрань». Нагородження провів заслужений працівник фізичної культури та спорту України О.Балануца.

14 вересня в загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 30 відділом фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради спільно з дитячо-юнацькою спортивною школою № 3 та дирекцією школи було проведено «Олімпійський урок».
Учасники заходу отримали спортивний інвентар, літературу та спортивну атрибутику.

Відбувся чемпіонат України з гирьового спорту та «Кубок мера міста Кіровограда» з силового жонглювання гирями.
У змаганнях взяли участь 58 спортсменів із 6 регіонів України, в т.ч. 9 учнів ДЮСШ № 1 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради
Учасників змагань привітали: начальник управління фізичної культури та спорту обласної державної адміністрації С.Колодяжний, начальник відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради О.Куценко, директор Кіровоградського технікуму комерції Т.Барна.
Вихованці ДЮСШ № 1 відділу фізичної культури та спорту міської ради вибороли 9 золотих, 2 срібні та 5 бронзових нагород.
Переможці та призери змагань нагороджені кубками, дипломами та медалями відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради.

Відбулися Всеукраїнські змагання з велоспорту, присвячені пам'яті заслуженого тренера України Сергія Симоненка. В змаганнях взяли участь 8 команд (90 спортсменів), в т.ч. 34 вихованці ДЮСШ № 1 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради
Учасників змагань привітали: почесний громадянин м. Кіровограда, заслужений майстер спорту України з велоспорту О.Симоненко, майстер спорту України міжнародного класу з велоспорту Ю.Симоненко, дружина Сергія Івановича Симоненка – Катерина Олексіївна, начальник відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради О.Куценко.
Вихованці ДЮСШ № 1 відділу фізичної культури та спорту міської ради вибороли 5 золотих, 3 срібні та 4 бронзові нагороди.
Переможці та призери змагань нагороджені кубками, дипломами та медалями відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool