Кіровоградщина спортивна

Жовтень 19, 2012 | Новини | Переглядів: 1150 | Коментарі: 0

Новини спорту коротко

10-12 жовтня в м. Кременчук відбувся чемпіонат України серед фізкультурно-спортивних товариств з греко-римської боротьби серед юнаків 1996-97 р.н., в якому взяли участь 340 спортсменів, в т.ч. 5 вихованців ДЮСШ № 3 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради. Учень даної спортивної школи Кулик Андрій посів у змаганнях друге місце. Тренує спортсмена Горбань М.А.
12 жовтня в загальноосвітній школі І-ІІ ступенів № 12 Кіровоградським міським центром фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» спільно з відділом фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради було проведено спортивно-масові заходи за програмою «День здоров'я» з 5 видів спорту, присвячені Дню українського козацтва.
У змаганнях з шашок, настільного хокею, дартсу, стрибків на скакалці, жонглюванні футбольним м’ячем взяли участь 55 учнів.
Переможці та призери змагань нагороджені дипломами відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради.

12-13 жовтня в м. Миколаїв відбувся відкритий всеукраїнський турнір з боротьби дзюдо «Соколя» серед юнаків 2000-05 р.н., в якому взяли участь 320 спортсменів, в т.ч. 17 учнів ДЮСШ № 3 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради. Вихованці даної спортивної школи вибороли 3 золоті, 1 срібну та 2 бронзові нагороди. Тренує спортсменів Долгіх В.В.

13-14 жовтня в м. Городище Черкаської області відбувся Всеукраїнський турнір з легкої атлетики серед юнаків і дівчат 1996 р.н. і молодших, в якому взяли участь більше 100 спортсменів, в т.ч. 8 учнів ДЮСШ № 3 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради. Вихованці даної спортивної школи вибороли 3 золоті, 6 срібних та 5 бронзових нагород. Тренують спортсменів Політовський В.М., Соломко Т.О., Нищеменко В.А.

13-14 жовтня в м. Кременчук відбувся відкритий чемпіонат міста з настільного тенісу, серед юнаків і дівчат, в якому взяли участь 67 спортсменів, в т.ч. 10 вихованців ДЮСШ № 3 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради. Вихованці даної спортивної школи вибороли 3 золоті, 2 срібні та 2 бронзові нагороди. Тренують спортсменів Янков Є.П. і Терьохіна Т.М.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool