Кировоградщина спортивна

Грудень 12, 2012 | Новини | Переглядів: 1173 | Коментарі: 0

Новини спорту коротко

09 грудня в спортивній залі факультету фізичного виховання Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка відбувся матч чемпіонату України з баскетболу серед жіночих команд вищої ліги, в якому кіровоградська команда «Єлисавет-Баскет» зустрічалася з баскетбольним клубом «Регіна-Баскет Бар» з міста Бар.
З рахунком 86:68 перемогли кіровоградські баскетболістки.

08 грудня в спортивному клубі «Зірка» відбувся відкритий чемпіонат обласної комплексної ДЮСШ «Ніка» з дзюдо. У змаганнях взяли участь 269 спортсменів, в т.ч. 45 учнів ДЮСШ № 3 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради. Вихованці даної спортивної школи вибороли одну золоту та 4 бронзові нагороди.

08-09 грудня в оновленій спортивній залі факультету фізичного виховання Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка відбулися матчі вищої ліги чемпіонату України з баскетболу серед чоловічих команд, в яких БК «Кіровоград» зустрічався з баскетбольним клубом «Авантаж – Політехнік» (м. Харків).
З рахунком 82:74 та 99:59 перемогли харківські баскетболісти.

07-09 грудня в загальноосвітньому навчальному закладі № 16 відбувся зимовий чемпіонат ДЮСШ № 3 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради з пляжного волейболу в закритих приміщеннях «Батько + син», присвячений Дню Збройних сил України. У змаганнях взяли участь 8 команд (24 спортсмени).
Переможці та призери змагань нагороджені дипломами відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради.

06-09 грудня в спортивній залі Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка відбулися ігри чергового туру чемпіонату дитячо-юнацької баскетбольної ліги України серед юнаків 2000-2001 р.н. Зустрічалися 4 юнацькі команди з м. Кіровограда (ДЮСШ № 2 та БК «Кіровоград») та міст Запоріжжя і Полтави.

06-09 грудня в м. Львів проходив міжнародний турнір з художньої гімнастики «Зимова казка», в якому взяли участь 220 спортсменів, в т.ч. 10 вихованців ДЮСШ № 3 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради. Вихованці даної спортивної школи посіли одне п’яте та п’ять шостих місць.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool