Кіровоградщина: сплачено майже 248 млн.грн. єдиного соціального внеску

Травень 22, 2014 | Новини | Переглядів: 791 | Коментарі: 0

При цьому надійшло на 13,5 відсотків більше, ніж було заплановано Міністерством доходів і зборів.

З початку року місцеві бюджети області отримали 910,5 мільйонів гривень єдиного внеску, що також перевищує прогнозовані показники на 1,1%.
Як зазначають у Головному управлінні Міндоходів Кіровоградщини, таких результатів вдалося досягти завдяки постійній цілеспрямованій роботі у двох основних напрямках. Це стимулювання добровільної сплати внеску та боротьба з „недобросовісними” роботодавцями, які порушують вимоги чинного законодавства з ЄСВ. Так, з початку року виявлено 57 бізнесменів, які нараховували заробітну плату нижче законодавчо встановленого мінімуму. Порушникам донараховано 2,4 млн.грн. єдиного соціального внеску.
„Нам вдалося створити комфортні умови для подання звітності з ЄСВ, насамперед – в електронному вигляді, – зазначила в.о. начальника обласного управління Міндоходів Тетяна Соколенко. – Якщо наприкінці минулого року засобами Інтернет користувалося трохи більше половини платників єдиного внеску, то уже за квітень цього року 95 % (9,8 тис.) звітів подані електронкою”.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool