Кіровоградщина: спільні заходи у напрямку взаємодії дільничних інспекторів міліції з листоношами (фото)

Березень 30, 2013 | Новини | Переглядів: 787 | Коментарі: 0

Спілкування працівників підрозділів міліції громадської безпеки і представників Державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошта» було присвячено поглибленню взаємодії у рамках операції «Візит».

Ініціювали зустріч правоохоронці. У нараді взяли участь заступник начальника УМВС в області Дмитро Селезньов, начальник управління громадської безпеки УМВС Олег Вітюгов, його заступник Олександр Дигас, в.о. директора дирекції «Укрпошта» Наталія Москаленко, в.о. першого заступника директора підприємства з технічних питань Євген Василенко, а також особовий склад підрозділів дільничних інспекторів міліції УГБ УМВС, Кіровського, Ленінського відділів міліції, Кіровоградського райвідділу та представники цехів обслуговування споживачів Державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошта».
Начальник управління громадської безпеки УМВС в області Олег Вітюгов, зокрема, звернув увагу присутніх на окремі аспекти проведення профілактичних заходів, пов’язаних із відвідуванням помешкань громадян.
Зі свого боку, поштовики запропонували свою допомогу щодо інформування територіальних підрозділів органів внутрішніх справ про будь-які факти вчинення протиправних дій стосовно самотніх осіб похилого віку та проведення із ними профілактичних бесід.
Сторони домовились, з метою додаткового інформування населення про місце, дні та час прийому дільничних інспекторів міліції, розмістити у філіях поштового зв’язку відповідну інформацію про дільничних, які обслуговують визначену територію.
Також за результатами розглянутих питань було прийнято рішення поглибити спільні заходи у напрямку взаємодії дільничних інспекторів міліції з листоношами, спрямованих на профілактику та запобігання правопорушень.
Крім того, для попередження можливого скоєння нападів на листонош і забезпечення їх безпеки правоохоронці вирішили внести корективи до маршрутів патрулювання, наблизивши патрульні наряди до місць поштових відділень.
За словами заступника начальника УМВС Дмитра Селезньова, відповідні наради вже були проведенні у районних центрах області. І правоохоронці, і представники «Укрпошти» налаштовані на активну співпрацю. Керівництво міліцейського відомства та підприємства зв’язку готові спільними зусиллями вирішити будь-які проблемні питання, що можуть виникнути у робочому процесі підлеглих.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool