Кіровоградщина: спецоперація «Канікули»

Квітень 05, 2013 | Новини | Переглядів: 951 | Коментарі: 0

У період весняних шкільних канікул правоохоронці Кіровоградщини активізували профілактичну роботу серед неповнолітніх з метою попередження скоєння ними та стосовно них адміністративних і кримінальних правопорушень.

З 22 по 31 березня поточного року, за час проведення операції, працівники міліції перевірили за місцем проживання майже 250 дітей, які перебувають на обліку в органах внутрішніх справ. За вчинення адмінправопорушень до відповідальності притягнуто 13 підлітків. У більшості випадків неповнолітні дозволяли собі паління та розпиття алкогольних напоїв у заборонених місцях (ст. 175-1, ст. 178 КУпАП).
- Крім того, 6 осіб, що не досягли повноліття, працівники міліції затримали за підозрою у скоєнні кримінальних правопорушень, ще 8, які перебували у розшуку, доставили до органів внутрішніх справ, - розповів начальник відділу кримінальної міліції у справах дітей УМВС в області Сергій Бочарніков.
Також у результаті вжитих заходів правоохоронці притягли до адміністративної відповідальності понад 80 дорослих. З них близько 30 громадян – за невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей (ст. 184 КУпАП).
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool