Кіровоградщина: смерть на пожежі

Вересень 30, 2013 | Новини | Переглядів: 1000 | Коментарі: 0

28 вересня о 05:27 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу флігеля у м. Знам’янка.

На місце події виїхали два відділення державної пожежно-рятувальної частини №18 та оперативні групи міськрайвідділу У ДСНС і міліції.
Під час розвідки у флігелі виявлено тіло 56-річної тещі господаря. Рятувальники ліквідували пожежу перекриття будівлі, площею 9 м кв та домашніх речей. Причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації газової плити. Причина смерті – встановлюється експертами.
Попередньо з’ясовано, що нещодавно загибла перенесла інсульт та погано себе почувала. Зранку вона готувала їжу на газовій плиті у флігелі. Раптом у жінки стався напад, внаслідок якого вона втратила свідомість. Першим запах диму почув господар, який вийшов на подвір’я, коли вогонь охопив весь флігель. На момент прибуття рятувальників, конфорки газової плити були увімкненими і від їх високої температури зайнявся посуд з їжею та горючі елементи приміщення.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool