Кіровоградщина: складено 4435 адміністративних протоколів

Липень 20, 2013 | Новини | Переглядів: 927 | Коментарі: 0

Водії, які виїжджають на дорогу в стані алкогольного сп’яніння, ризикують не лише грошима, правами і власним життям, а й життям і здоров’ям оточуючих.

Багато ДТП із сумними наслідками стається саме через пияцтво. Причому, через водіїв, які не можуть себе втримати, гинуть люди, як просто опинилися не в тому місці і не в той час. Навіть після келиху пива водій не може адекватно і вчасно реагувати на дорожні ситуації, а увага – розсіюється.
Лише з початку року на водіїв, які керували транспортним засобом у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння, складено 4435 адміністративних протоколів. 17 липня ця статистика поповнилася ще 33 керманичами, які знаючи про адміністративну відповідальність за пияцтво за кермом, все ж таки наважилися сісти за кермо у нетверезому стані. Важко уявити, якими могли бути наслідки такої безвідповідальності, якби не інспектори Державтоінспекції.
У переповненому транспортними засобами місті нетверезий водій у такому стані може накоїти справжнє лихо. Після вживання алкогольних напоїв відбувається розлад нервової системи, притупляється увага, сповільнюються нервово-м’язові реакції. Найголовніше – втрата відчуття небезпеки, що може призвести до трагедії.
Шановні водії! Державтоінспекція Кіровоградщини вкотре закликає вас відмовлятися від керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. Бережіть власне життя та життя інших учасників дорожнього руху.

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool