Кіровоградщина: син вивів 67-річну матір з пожежі

Жовтень 31, 2013 | Новини | Переглядів: 1301 | Коментарі: 0

30 жовтня у с. Могилів Курінь сталася пожежа у будинку 67-річної пенсіонерки.

Про це до Служби порятунку близько 6-ї ранку повідомив син господарки, який живе у будинку напроти. Коли чоловік йшов вранці у своїх справах, побачив, що хата задимлена. У будинку він знайшов матір, яка сиділа у кутку та від шоку не могла навіть поворухнутись. Чоловік вивів її з будинку та зателефонував за номером «101». Від доступу кисню речі, що лише тліли, розгорілися. Причиною пожежі фахівці називають коротке замкнення електромережі, яке виникло через користування саморобним подовжувачем. Далі тліти почала ковдра, що висіла поруч з розеткою на стіні, та диван. На щастя, пожежу успішно загасили, а фельдшер надав потерпілій першу медичну допомогу. Жінка з діагнозом «отруєння чадним газом» у стані середньої тяжкості перебуває у реанімації Олександрівської ЦРЛ.
Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool