Кіровоградщина: сільського голову судитимуть за власне преміювання

Червень 09, 2016 | Новини | Переглядів: 911 | Коментарі: 0

Кіровоградською місцевою прокуратурою на вчиненні адміністративного корупційного правопорушення викрито виконувача обов’язків Іванівського сільського голови Кіровоградської району.

Зокрема, чиновник прийняв участь у голосуванні про призначення собі премії до Дня Незалежності України, не повідомивши колегіальний орган про наявність реального конфлікту інтересів.

Вказане правопорушення виявлено в ході вивчення прокуратурою стану додержання вимог законодавства в сфері запобігання корупції на підвідомчій території.

З метою притягнення чиновника до відповідальності місцевою прокуратурою складено та направлено до суду протокол за ч.1 ст. 172 – 7 Кодексу України про адміністративні правопорушення, який перебуває на розгляді.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool