Кіровоградщина: ще один гуманітарний вантаж відправлено в зону проведення АТО

Лютий 28, 2017 | Новини | Переглядів: 947 | Коментарі: 0

Черговий вантаж із гуманітарною допомогою відправлено з Бобринецького району в зону проведення антитерористичної операції.

З початку лютогобобринчани активно долучилися до надання гуманітарної допомоги постраждалим жителям Авдіївки.

На заклик районної влади відгукнулися голови сільських рад та жителі Витязівки, Олексіївки, Веселівки, Тарасівки, Верхньоінгульського, Кетрисанівки, Благодатного, Кривоносово, Бобринки, Сугокліївки, Солонцюватки, Костомарівки, Рощахівки, Буховецького та Грузького (Благодатненська громада), а також ряд місцевих сільгоспвиробників та підприємців.
Завдяки зусиллям жителів Бобринеччини було зібрано та відправлено в зону проведення АТО вантаж з продуктами харчування, медикаменти і теплий одяг.

Наразі робота по відправленню гуманітарної допомоги продовжується, і найближчим часом на передову відправиться наступний вантаж.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool