Кіровоградщина: рятувальники звертаються з проханням суворо дотримуватись правил безпеки

Січень 07, 2017 | Новини | Переглядів: 844 | Коментарі: 0

В зв'язку з переміщенням активних атмосферних фронтів з півдня вдень та протягом доби 7 січня по м. Кропивницький та області утримаються складні погодні умови у вигляді сильних снігу та хуртовини.

В східній частині області сильні опади, сильна ожеледь. На дорогах снігові замети та ожеледиця, яка утримається протягом доби 7-9 січня. Вітер 15-20 м/с.

Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій звертається до громадян з проханням суворо дотримуватись правил безпеки під час ускладнення погодних умов, аби зберегти собі життя та здоров’я. По можливості утримайтеся від поїздок на автотранспорті. Якщо ж все-таки довелося вирушили у поїздку, проконтролюйте, щоб авто було повністю укомплектоване усім необхідним для зимового періоду(зимовою гумою та набором відповідного сезонного інструменту, запасним колесом, аптечкою, аварійним знаком, тросом, насосом і домкратом, а ще ліхтарем та зарядним пристроєм для мобільного телефону, що працює від бортової напруги). Коли ви рухатиметесь у межах населеного пункту – паркуйтесь лише у спеціально відведених місцях, щоб не перешкоджати руху автомобілів екстрених служб та снігоочисної техніки.

Не менше обережними будьте і під час перебування на вулиці. Для того, щоб уникнути переохолодження, одягайтесь тепліше, багатошарово, відайте перевагу одягу з натуральних матеріалів та зручному взуттю. Без нагальної потреби взагалі не залишайте домівку. Людям похилого віку, дітям, вагітним жінкам негоду взагалі краще перечекати вдома. Закликаємо Вас відповідально ставитись до збереження вашого життя та життя ваших рідних, а в разі небезпеки телефонувати до Служби порятунку за номером «101».

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool