Кіровоградщина: рятувальники загасили три пожежі будівель різного призначення

Вересень 13, 2017 | Новини | Переглядів: 935 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула, рятувальники Управління ДСНС України у Кіровоградській області ліквідували три загоряння будівель різного призначення.

12 вересня о 14:31 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Одеській, що в обласному центрі.

Прибувши на місце виклику, рятувальники встановили, що горить 4 м2 надвірної споруди та 2 м2 дерев’яного паркану на території приватного домоволодіння. О 14:42 пожежу було локалізовано, а о 14:43 ліквідовано. До гасіння пожежі залучались 8 чоловіків особового складу та 2 одиниці техніки 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький.

О 15:55 загорілось перекриття на площі 40 м2 будівлі, що не експлуатується, в с. Бокове Долинського району. Силами 4 чоловіків особового складу 20-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Долинської та місцевих пожежних команд с. Бокове та Варварівка о 16:50 пожежу було локалізовано та о 17:28 – ліквідовано.
Того ж дня о 21:55 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Тимірязєва у с. Хмельове Маловисківського району.

По прибуттю пожежно-рятувального підрозділу на місце події було встановлено, що на території приватного домогосподарства горить покрівля господарської споруди на площі 11 м2 .

Силами рятувальників о 22:38 пожежу локалізовано та о 22:59 – ліквідовано. До гасіння пожежі залучались 4 чоловіків особового складу, 1 одиниця техніки 23-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Мала Виска та місцева пожежна команда Хлібної бази № 78 с. Злинка

В усіх випадках травмованих та загиблих не виявлено. Причини загорань з’ясовують фахівці.


Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool