Кіровоградщина: рятувальники ліквідували наслідки двох пожеж у сільській місцевості

Травень 24, 2013 | Новини | Переглядів: 933 | Коментарі: 0

24 травня о 00:27 виникла пожежа у селі Березуватка Устинівського району.

Вогнем знищено 13 м2 покрівлі та домашні речі на площі 20 м2 у приватному житловому будинку. Що на подвір’ї односельців сталась біда, першою помітила та зателефонувала до служби порятунку місцева жителька. На місці пожежі рятувальники виявили тіло загиблого 51-річного господаря. Його дружина не постраждала, оскільки саме ночувала у будинку недужої матері. Наразі фахівці працюють над з’ясуванням причини смерті чоловіка та причини пожежі.
О 2:00 пожежа сталась і у приватному житловому будинку 50-річного жителя селища Капітанівка Новомиргородського району. Виникла вона через необережне поводження з вогнем при курінні невстановленої особи. Від вогню постраждали домашні речі на площі 12 м2 та меблі, пошкоджено вікна двері та оздоблення кімнати. Причину пожежі та винуватця встановлюють фахівці.
Управління ДСНС в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool