Кіровоградщина: рятувальники допомагають водіям долати снігові замети

Грудень 21, 2012 | Новини | Переглядів: 1160 | Коментарі: 0

За минулу добу рятувальники 5 разів виїжджали на автошляхи Кіровоградщини, щоб допомогти водіям, які не могли самостійно виїхати зі снігового замету або кювету.

На 237 км автодороги Київ – Одеса в Ульяновському районі у замет потрапив вантажний автомобіль «SCANIA». Водій, громадянин Туреччини, рухаючись у напрямку Києва зупинився. За цей час автомобіль замело снігом і подальший рух став неможливим. У Новгородківському районі на 49 км автошляху Кіровоград-Кривий Ріг з’їхав у кювет легковий автомобіль «TOYOTA Land Cruiser». Водій, житель Кривого Рога, повідомив про подію до міліції, а звідти повідомлення надійшло за номером «101».
А за 20 км до Вільшанки з’їхав на узбіччя мікроавтобус «Volkswagen», що належить одному з кіровоградських комерційних банків. Крім того, у Добровеличківському районі на автошляху Трояни-Добровеличківка потрапила до кювету «Газель», а в Компаніївському на автошляху Компаніївка-Виноградівка у перемет потрапив автомобіль «ВАЗ-2108», водій якого разом з дружиною та тещею їхав з Вінницької області.
У всіх випадках рятувальники оперативно допомогли водіям, завдяки чому ті успішно дісталися до місць призначення.


Прес-служба ТУ МНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool