Кіровоградщина: рятувальники 3 рази розпилювали й прибирали аварійні гілки дерев

Липень 25, 2018 | Новини | Переглядів: 633 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула, бійці Управління ДСНС в області 3 рази надавали допомогу по усуненню перешкод, що створювали для життєдіяльності населення аварійні гілки дерев. 

Бійці 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький розпиляли та прибрали гілки дерева, які загрожували падінням на вул. Архітектора Паученка в обласному центрі.

Двічі аналогічну допомогу надали рятувальники 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрія: на вул. Кіровоградське шосе рятувальники прибрали гілля з проїжджої частини автодороги та на вул. Чарівній смт Олександрійське бійці ДСНС надали допомогу по розпилюванню та прибиранню гілки дерева, що впало на дах житлового будинку.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool