Кіровоградщина: рух по Н-14 відновлено

Січень 31, 2014 | Новини | Переглядів: 899 | Коментарі: 0

Нарешті негода на Кіровоградщині вщухла і дає можливість побачити роботу дорожніх підприємств області.

Сильний поривчастий вітер, що постійно створював перемети на автодорогах і змушував дорожників п’ять діб поспіль в умовах низьких температур, від 18 до 27 градусів морозу, працювати не покладаючи рук, нарешті затих. Працівники філій ДП «Кіровоградський облавтодор» і вдень і вночі працювали у посиленому режимі, аби в найкоротші терміни здолати наслідки негоди і забезпечити проїзд по всіх напрямках.
Вчора ми повідомляли про ряд проблемних ділянок автодоріг, серед яких і Н-14 Олександрівка-Кіровоград-Миколаїв км 70+362 – 153+455, де закрито чи обмежено рух транспорту. Сьогодні ж, станом на 9.00 обмежено проїзд лише на ділянці по автодорозі Т-12-19 «Тишківка-Вільшанка-Первомайськ» км 36, км 33 (територія Вільшанського району) та Т-12-16 «Шишкине-Компанїївка-Устинівка». На разі там продовжуються роботи важкої техніки і вже до кінця дня рух буде відновлено.
По районах без під’їзду залишаються лише до 27 населених пунктів, тоді як ще вчора ввечері їх було 98, але роботи по пробиванню доріг до них тривають і вже найближчим часом рух транспорту буде забезпечено у повному обсязі.
- Зараз на дорогах області працює 133 механізми та 145 працівників дорпідприємств. Рух автотранспорту забезпечено, при необхідності допомагаємо водіям, які опинилися в складних умовах на дорогах. Враховуючи, що найближчим часом синоптики не прогнозують значних опадів на території Центральної України, тому можна сподіватися, що проблем з проїздом по Кіровогрдщині не виникне, - коментує вранішню ситуацію на дорогах заступник начальника Служби з експлуатаційного утримання доріг В’ячеслав Гришин.

Відділ зв’язків з громадськістю та ЗМІ Служби автодоріг в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool