Кіровоградщина: розпочав роботу сучасний елеваторний комплекс (ФОТО)

Серпень 02, 2013 | Новини | Переглядів: 1239 | Коментарі: 0

Голова обласної державної адміністрації Андрій Ніколаєнко взяв участь у відкритті сучасного елеватору ПРАТ "Полтавське ХПП" у селищі Смоліному Маловисківського району.

Сьогодні у Смоліному розпочав роботу сучасний елеваторний комплекс потужністю 62,5 тисяч тонн, який вже готовий прийняти на зберігання цьогорічний врожай пізніх зернових культур. Елеватор оснащений за останнім словом науки і техніки, зокрема, обладнаний автоматичним пробовідбірником, двома електронними автовагами, має два автомобілерозвантажувачі потужністю 65 тонн кожний, два стотонних сепаратори та дві потужні зерносушарки, які здатні сушити до 90 тонн зерна на годину кожна. Є тут і власна сертифікована лабораторія.
На елеваторі буде створено 35 робочих місць, а з вересня ще 10 робочих місць, і середня зарплата на підприємстві становитиме майже 2тисячі гривень.
– У Смоліному ми можемо побачити як одночасно і досить успішно розвиваються промисловість і аграрний сектор, створюються нові робочі місця, розбудовується інфраструктура населених пунктів, а це означає, що тут є перспективи, є майбутнє, – відзначив Андрій Ніколаєнко

Кіровоградщина: розпочав роботу сучасний елеваторний комплекс (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool