Кіровоградщина: розпочав роботу районний Центр надання адміністративних послуг

Липень 01, 2013 | Новини | Переглядів: 835 | Коментарі: 0

Сьогодні у Кіровоградському районі розпочав роботу районний Центр надання адміністративних послуг

Звертаючись до присутніх під час відкриття Центру голова обласної державної адміністрації Андрій Ніколаєнко відзначив: – Це справді непересічна подія, адже переважна більшість тих, хто відтепер звертатиметься до цього Центру – це представники малого та середнього бізнесу, для якого дуже важливо, щоб адміністративні послуги надавалися оперативно та якісно. Люди очікують від влади розуміння та людського ставлення, інакше й не може бути, адже Президент України постійно вимагає від влади на місцях – бути весь час обличчям до людей. А створення таких Центрів покликане саме полегшити умови ведення бізнесу, що є однією з ключових вимог Глави держави, – наголосив очільник області.

– Хочу запевнити, що на Кіровоградщині ми відкриємо усі Центри, які ми запланували, у чітко визначені Главою держави терміни, і робитимемо все, щоб адміністративні послуги населенню надавалися якісно та оперативно, як того вимагає Президент України, – наголосив голова ОДА.
Як повідомив голова Кіровоградської РДА Андрій Маліцький, у Центрі надаватиметься широкий спектр адміністративних послуг – від земельних та екологічних питань – до питань щодо ведення бізнесу – всього 78 видів послуг дозвільного та адміністративного характеру.
Відтепер усі жителі Кіровоградського району, які звертатимуться за оформленням необхідних документів, не витрачатимуть свій час на "ходіння по кабінетах", адже цим питанням відтепер спеціально займатимуться державні реєстратори. Це дозволить жителям району, особливо тим, хто готовий розпочати власну справу, не лише зекономити час та кошти на оформлення документів, а також унеможливить будь-як прояви корупції.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool