Кіровоградщина: розбійний напад у чорних масках (фото)

Лютий 21, 2013 | Новини | Переглядів: 1188 | Коментарі: 0

Працівники Добровеличківського райвідділу міліції отримали повідомлення про скоєння нападу на охоронця тракторної бригади, що розташована в одному із сіл району.

Підозрюваним далеко втекти не вдалося. Правоохоронці «за гарячими слідами» затримали автомобіль, на якому рухалися зловмисники в інший населений пункт…
У транспортному засобі чоловіки перевозили щойно вкрадене з господарства майно. Газель «під зав'язку» була наповнена каністрами з гербіцидами та бочками із пальним, акумуляторами, шинами від автомобілів і різними інструментами.
Працівники міліції встановили особи підозрюваних. Ними виявилися троє жителів сусідньої області: найстаршому раніше судимому за розбій – 38 років, двом його помічникам – 22 та 23 роки.
Попередньо встановлено, що зловмисники у чорних масках вночі проникли на територію тракторної бригади. Погрожуючи охоронцю утинком мисливської рушниці та дерев’яною битою, скрутили і зв’язали чоловіка. Потім взялися до справи – пошкодивши замки у кількох будівлях, винесли майно, загрузили в авто і рушили далі.
Тим часом працівнику вдалося звільнитися і сповістити правоохоронців про те, що сталося. Вже протягом півгодини після отримання повідомлення, слідчо-оперативна група одягла на зловмисників кайданки.
- У автомобілі працівники міліції вилучили биту та утинок рушниці. Зброю розбійники ретельно сховали за обшивкою у салоні. А просто обабіч дороги правоохоронці виявили чорну в’язану шапочку, яку зловмисники викинули з вікна автівки, коли втікали з місця події, - розповідає начальник Добровеличківського райвідділу міліції Андрій Бензар.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 «Розбій» Кримінального кодексу України, якою передбачено покарання у вигляді позбавлення волі від 7 до 12 років з конфіскацією майна.
Крім того, у ході проведення подальших слідчих дій правоохоронці встановили причетність підозрюваних до скоєння низки крадіжок і розбоїв на території ще двох районів Кіровоградщини та двох інших сусідніх областей. Награбоване зловмисники збували. Наразі слідство триває.

Кіровоградщина: розбійний напад у чорних масках (фото)

СЗГ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool