Кіровоградщина: розбійний напад на жінку

Березень 12, 2015 | Новини | Переглядів: 980 | Коментарі: 0

У Добровеличківському районі 29-річний місцевий житель, погрожуючи жінці ножем, відібрав у неї золоті прикраси. Того ж дня зловмисника правоохоронці затримали, викрадене вилучили. За вчинене чоловікові загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі.

Повідомлення про подію надійшло до райвідділу міліції близько 12.30 від оперативного чергового лінійного відділу на місцевій станції. Саме туди звернулася за допомогою потерпіла.
Жінка розповіла, що на польовій дорозі між двома населеними пунктами на неї напав невідомий. Чоловік приставив до горла перехожої ножа та вимагав віддати прикраси. Забравши золоті сережки і каблучку, чоловік утік.
Через дві з половиною години після отримання повідомлення працівники міліції встановили особу зловмисника. Ним виявився раніше судимий місцевий житель.
Ніж правоохоронці вилучили неподалік місця події, а золоті прикраси, які зловмисник встиг продати, – у «нових» власників. Ювелірні вироби буде повернуто потерпілій.
- Правоохоронці затримали чоловіка у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, - повідомив начальник Добровеличківського РВ УМВС в області Ігор Тельний. – За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 187 «Розбій» Кримінального кодексу України.
Вирішується питання щодо обрання стосовно підозрюваного міри запобіжного заходу.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool