Кіровоградщина: розбійний напад на сусіда

Листопад 26, 2013 | Новини | Переглядів: 1054 | Коментарі: 0

За цей вчинок жителям Маловисківського району загрожує покарання у вигляді тюремного ув’язнення на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Пригода мала місце минулого тижня. Двоє жителів села придбали пляшку горілки та вирішили відпочити. Однак після того, як алкоголь закінчився, товариші почали міркувати над тим, де знайти гроші на продовження свята.
Несподівано один із них, 39-річний раніше судимий за розбійний напад чоловік, згадав про те, що днями допомагав односельчанину отримати споживчий кредит. Тож він разом із 43-річним товаришем, не вагаючись, пішов «відвідати» сусіда.
Зловмисники прибули до обійстя 56-річного чоловіка близько 15-ої години. Після недовгої розмови обом стало зрозуміло, що отримані гроші той вже встиг витратити закупивши дрова на сезон опалювання. Також селянин придбав невеличкий телевізор, ТВ-тюнер та бензопилу.
Не бажаючи йти з порожніми руками, нападники кинулися безжально бити потерпілого, що закінчилося для чоловіка двома переламаними ребрами, травматичним шоком та втратою свідомості.
Потім зловмисники прихопили покупки односельчанина та подалися геть.
- Працівники Маловисківського райвідділу УМВС України в Кіровоградській області затримали обох підозрюваних через годину після нападу, – розповідає виконуючий обов’язки керівника підрозділу Андрій Гулий. – Обидва зловмисники перебували у нетверезому стані, а тому не могли швидко зорієнтуватися, кому що продавати і куди потрібно тікати. Речові докази правоохоронці вилучили за місцем проживання одного з них.
За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбійний напад). Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном від семи до 12 років.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool