Кіровоградщина: розбійний напад на родичів

Червень 17, 2013 | Новини | Переглядів: 951 | Коментарі: 0

До районного відділу міліції надійшло повідомлення про те, що житель населеного пункту відлупцював двох осіб та відібрав у них мобільні телефони.

На місце події прибула слідчо-оперативна група. Попередньо правоохоронці встановили, що підозрюваний у ході сімейної сварки схопив палицю та почав бити родичів: у результаті чоловік отримав травму у вигляді перелому руки, а жінка відбулася легкими тілесними ушкодженнями. Після цього, зловмисник відкрито заволодів їх телефонами і втік з домоволодіння.
Підозрюваного працівники міліції затримали «за гарячими слідами» по дорозі в іншу область, де він збирався збути «мобілки», щоб виручити за них грошей. Телефони у зловмисника вилучили.

Ним виявився 32-річний житель одного із сіл Петрівського району Кіровоградської області. Раніше зловмисник був засуджений за скоєння пограбування та крадіжки. Наразі йому загрожує до семи років позбавлення волі.
За словами начальника Петрівського РВ УМВС України в Кіровоградській області Євгена Чуйка, за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 187 «Розбій» Кримінального кодексу України, якою передбачено ув’язнення на строк від трьох до семи років. Слідство триває. Вирішується питання щодо обрання стосовно особи міри запобіжного заходу.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool