Кіровоградщина: розбійний напад на дівчину

Січень 06, 2014 | Новини | Переглядів: 1270 | Коментарі: 0

До Новгородківського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що до районної лікарні з тілесними ушкодженнями у вигляді забою м’яких тканин обличчя за допомогою звернулася 20-річна місцева жителька.

Попередньо встановлено, що тілесні ушкодження потерпілій наніс 24-річний раніше судимий житель селища Новгородки, який, вдаривши дівчину в обличчя, шляхом ривка заволодів її сумкою з трьома мобільними телефонами, гаманцем з грошима в сумі близько 100 гривень, двома банківськими картками, а також документами. Речі потерпілої виявлено за місцем проживання підозрюваного та повернуто власниці. Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool