Кіровоградщина: рейдова перевірка у м.Долинській

Березень 03, 2016 | Новини | Переглядів: 991 | Коментарі: 0

Рятувальники Кіровоградщини продовжують застерігати громадян від необережності з вогнем у побуті.

Правила пожежної безпеки нагадують мешканцям районів області під час рейдових перевірок. 2 березня таку перевірку провели працівники пожежно-рятувальної служби у м.Долинській.

Рятувальники наголосили, що пожежу може спричинити необережність з вогнем під час спалювання сміття, тліючий недопалок або сірник, неправильна експлуатація пічного опалення, коротке замикання електромережі. Тож організатори рейду закликали долинчан з належною увагою поставитися до рекомендацій та не порушувати елементарних правил безпеки. Під час спілкування рятувальники надали жителям

Долинської застережні листівки та порадили дотримуватися правил безпеки у побуті. Разом з тим, працівники райвідділу У ДСНС в області нагадали, що навесні громадяни все частіше знаходять вибухонебезпечні предмети часів Другої світової війни. У таких випадках не варто панікувати – необхідно позначити місце знахідки та звернутися до Служби порятунку за номером «101».

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool