Кіровоградщина: рейд у Бобринці

Березень 01, 2016 | Новини | Переглядів: 1355 | Коментарі: 0

Попередження пожеж у житловому секторі є одним з найважливіших завдань для працівників Управління ДСНС впродовж опалювального періоду.

Проводячи роз’яснювальну роботу з жителями області, рятувальники нагадують якими наслідками може обернутися людська недбалість у поводженні з вогнем, пічним опаленням та обігрівальними приладами. Крім цього, господарям будинків та мешканцям міст і селищ пояснюють елементарні правила пожежної безпеки взимку та навесні.

29 лютого працівники районного відділу У ДСНС в області провели відпрацювання житлового сектору у м.Бобринці.

Рятувальники ще раз зупинилися на тому, що забороняється користуватися несертифікованими або саморобними обігрівачами та електроплитами. Аби запобігти перевантаженню мережі, не варто одночасно вмикати у мережу декілька побутових приладів.

Разом з тим, рятувальники нагадали про безпеку під час прибирання на подвір’ях – оскільки з потеплінням багато господарів вже наводять лад біля будинків. Тож у вітряну погоду спалювання сміття може зашкодити не лише довкіллю, а й поруч розташованим будівлям.

Організатори рейду закликали уважно поставитися до порад та надали місцевим жителям застережні листівки, де наводяться основні рекомендації.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool