Кіровоградщина: рейд поблизу Кременчуцького водосховища

Липень 03, 2015 | Новини | Переглядів: 1014 | Коментарі: 0

Щоб попередити трагедії на воді під час купального сезону працівники пожежно-рятувальної служби області систематично проводять рейди.

Місця для перевірок обирають найбільш відвідувані. Тож, рятувальники провели роз’яснювальну роботу у м.Світловодську, поблизу Кременчуцького водосховища. Тут полюбляють відпочивати як місцеві мешканці, так і гості міста.
Представники Служби порятунку прийшли застерегти відпочивальників від необачної поведінки та нагадати як не завдати шкоди життю та здоров’ю, відпочиваючи біля води. Крім того, працівники Світловодського міськрайонного відділу У ДСНС в області надали громадянам поперджувальні листівки.
Під час рейдів особлива увага приділяється дітям. Тому світловодським школярам нагадали, чим можуть обернутися небезпечні ігри на воді та стрибки з круч або мостів.
Серед відпочивальників не знайшлося жодного, хто б нехтував безпекою. Усі знають скільки часу і коли можна перебувати у воді, що не варто далеко запливати від берега та купатися у нічний час доби. Організатори рейду відзначили, що робота такого змісту проводиться не даремно та продовжать роз’яснювати правила безпеки біля місцевих водойм.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool