Кіровоградщина: п’яний водій збив двох пішоходів на тротуарі

Липень 13, 2013 | Новини | Переглядів: 1001 | Коментарі: 1

Від розлюченого натовпу, який погрожував вчинити над 37-річним керманичем автомобіля КІА самосуд, чоловіка вберегли правоохоронці.

Трагедія сталася близько 19 години, коли більшість мешканців міста Олександрії, що на Кіровоградщині, поверталися з роботи додому. Двоє місцевих жителів 32 та 48 років йшли вздовж проїжджої частини. Несподівано на дорозі з’явився автомобіль, водій якого не впорався з керуванням та виїхав на тротуар. В наслідок цього двоє людей отримали важкі травми.
На місці пригоди зібрався натовп. Зрозумівши, що водій знаходиться у нетверезому стані, люди мали намір самостійно покарати чоловіка за його вчинок.
Пригода мала всі шанси закінчитися ще більшою трагедією, однак на місце вчасно прибули працівники ДАІ місцевого райвідділку міліції та прокуратури.
Перевірка керманича на алкотестері «Драгер» підтвердила, що у водія дійсно тяжкий ступінь сп’яніння.
Двоє потерпілих доставлені до місцевої лікарні.
Стосовно водія відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили потерпілим тяжкі тілесні ушкодження). Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.
Проводиться досудове розслідування.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool